Nieuwe kleding dankzij een mooie bijdrage

JKZ steekt Dierenzorg in het nieuw

Junior Kamer Zaanstreek vierde zaterdag 20 mei haar zestigjarig jubileum. Het gekoppelde goede doel voor het zestigjarig lustrumfeest was de Stichting Zaanse Dierenzorg.

Het lustrumevenement begon met 150 (oud-)Junior Kamer Zaanstreek-leden die genoten van een uitgebreid vijfgangendiner, gevormd door chefkok Harm Slump, vergezeld door de wijnen van Luisterwijnen. De Koekfabriek stelde haar locatie aan Junior Kamer Zaanstreek ter beschikking voor het diner op deze speciale dag.
Na het diner verplaatste de gehele groep zich naar Level2 op de Dam in Zaandam voor een spetterend feest. Bekende artiesten zoals Shirma Rouse en Xander de Buisonjé maakten hun opwachting op het podium. Met deze avond heeft Junior Kamer Zaanstreek een bedrag gegenereerd voor Dierenzorg, zodat de stichting al hun vrijwilligers kan voorzien van nieuwe werkkleding. De oude werkkleding is dringend aan vervanging toe.


Voorzitter Junior Kamer Zaanstreek Marc van 't Veer reikte op de feestelijke avond een cheque ter waarde van 6.210 uit aan Louise Vera, bestuursvoorzitter Stichting Zaanse Dierenzorg. Voor een impressie van dit event en meer over de activiteiten van Junior Kamer Zaanstreek kunnen belangstellenden terecht op www.facebook.com/juniorkamerzaanstreek of op www.jkz.nl.
De Junior Kamer Zaanstreek is een netwerkorganisatie voor ondernemende mannen in de leeftijdscategorie van 25 tot 40 jaar die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: nieuwe mensen ontmoeten, leren van elkaar en samen goed doen voor de samenleving.

Terug naar overzicht