JUNIOR KAMER ZAANSTREEK ZET ZICH OOK DIT JAAR IN!

Business Boxing Zaanstad

In vier maanden tijd trainen om gewapend met een perfecte uppercut je tegenstander de ring uit te boksen. Op 10 juni toveren we Topsportcentrum de Koog voor een twee keer om tot een professionele boks arena. Een combinatie van spectaculaire bokspartijen en een stijlvol gala avond waar het allemaal draait om 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel.

AANKOMEND EVENT

Waar en wanneer

10 juni 2023
19:00 uur
Topsportcentrum De Koog
Het evenement

Het evenement

Dit jaar gaat de opbrengst van Business Boxing Zaanstad naar de Zaanse kinderen die met armoede te maken hebben

Voor deze kinderen is er minder geld voor nieuwe kleren, iedere dag een warme maaltijd, speelgoed, uitstapjes of vakantie. Daardoor is ook het risico op sociale uitsluiting groter.  Junior Kamer Zaanstreek heeft een drietal initiatieven aangesloten om dit tegen te gaan: Kledingbank Zaanstreek, Speelgoed en kinderkledingbank Zaanstreek en GJC Zomerkampen. Daarnaast komt een deel van de opbrengst ten goede aan een Zaans initiatief dat zich inzet voor kinderen die getroffen zijn door de aardbeving in Turkije en Syrië. De opbrengst voor het goede doel wordt verdeeld over deze vier initiatieven. Lees via de button hieronder wat zij met uw bijdrage doen!

Uw bijdrage helpt

Organisatie JKZ

JKZ is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende jonge mensen. Deze is opgericht in 1957 en is daarmee de oudste en een van de weinige uitsluitend mannenkamers van Nederland. De Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van de Junior Chamber International (JCI): een wereldwijde organisatie die dezelfde doelstelling nastreeft.

Ben jij die ondernemer en bruggenbouwer tussen 25 en 40 jaar? Steek je graag de handen uit de mouwen voor een goed doel en leer jij graag door met anderen samen te werken? Meld je dan aan via info@jkz.nl.