JUNIOR KAMER ZAANSTREEK ZET ZICH OOK DIT JAAR IN!

Business Boxing Zaanstad

Twintig Zaankanters zijn 4 maanden keihard in training gegaan om op 10 juni de ring te betreden voor het goede doel, stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

AANKOMEND EVENT

Waar en wanneer

10 juni 2023
19:00 uur
Topsportcentrum De Koog
Het evenement

Het evenement

Op 17 september toveren we Topsportcentrum de Koog om tot een professionele boks arena. Een combinatie van spectaculaire bokspartijen en een stijlvol gala avond waar het allemaal draait om 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Let op: het evenement is alleen toegankelijk met een geldig ticket.

U kunt de helden die de ring instappen ondersteunen met uw donaties! Deze donaties komen ten goede aan het goede doel dat wordt gekozen door Junior Kamer Zaanstreek. Dit jaar is dat stichting Jarige Job, met in het bijzonder de kinderen uit de Zaanstreek. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Doneer nu aan jouw favoriete bokser

Organisatie JKZ

JKZ is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende jonge mensen. Deze is opgericht in 1957 en is daarmee de oudste en een van de weinige uitsluitend mannenkamers van Nederland. De Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van de Junior Chamber International (JCI): een wereldwijde organisatie die dezelfde doelstelling nastreeft.

Ben jij die ondernemer en bruggenbouwer tussen 25 en 40 jaar? Steek je graag de handen uit de mouwen voor een goed doel en leer jij graag door met anderen samen te werken? Meld je dan aan via info@jkz.nl.