JUNIOR KAMER ZAANSTREEK ZET ZICH OOK DIT JAAR IN!

Zaanse Zwem Challenge 2019

In navolging van een reeks aan succesvolle evenementen georganiseerd door Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek (o.a. Club Culinair Zaanstad, Te Land, ter Zaan en in de Lucht, City Karting Zaanstreek), organiseert Stichting Junior Kamer Zaanstreek in 2019 ‘De Zaanse Zwem Challenge’. Lees op deze pagina meer over het event of schrijf je meteen in bij onze partner HOPA Sports:

AANKOMEND EVENT

Waar en wanneer

30 juni 2019
12:00 uur
Zaanse Schans, Zaandam

Geïnspireerd op verschillende landelijke zwemtochten en de tocht van Maarten van der Weijden, zal op zondag 30 juni 2019, de Zaan opnieuw het decor zijn van een spectaculaire familie-evenement voor particulieren en bedrijven. Verschillende deelnemers van amateur tot professionals zwemmen een bepaalde afstand voor de snelste tijd, de prestige en natuurlijk het goede doel. Een hoop sportiviteit en gezelligheid voor iedereen staat centraal, met daarnaast het op de kaart zetten van al het moois dat de Zaanstreek te bieden heeft voor haar eigen inwoners en voor mensen daarbuiten gezien vanaf de Zaan.

Maatschappelijk betrokken

Al jarenlang zorgen sponsoren, deelnemers aan onze evenementen en JKZ-leden voor een donatie aan een scala van goede doelen. Enkele voorbeelden zijn: een bijdrage aan Manege De Blijde Ruiters, een educatieve klimtoren voor de Poelboederij, een financiële bijdrage aan De Voedselbank, een financiële bijdrage aan de helden van Duchenne, Stichting Doe een Wensen een bestelauto voor Kledingbank Zaanstad.

Dit event komt tot stand door onze sponsoren:

De Junior Kamer Zaanstreek heeft hun goede doel voor Kamerjaar 2018-2019 bekend gemaakt. Elk jaar kiest JKZ een goed doel waar zij de opbrengsten van hun maatschappelijke projecten aan schenken. Dit jaar is de keuze gevallen op de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum (ZMC).
Sinds de vernieuwing van het ziekenhuis is er geen budget geweest voor de aankleding van het buitenterrein en enkele pedagogische producten voor in de speelkamer van de kinderafdeling.

Bij de bekendmaking van het goede doel hebben de leden van JKZ reeds een voorsprong genomen op hun donatie aan de kinderafdeling met de levering van enkele barbiepoppen die - naast het spelen ermee - gebruikt kunnen worden in gesprekken met kinderen over hun trauma’s. Tevens heeft het ZMC een wens uitgesproken voor een nieuw buitenspeelhuis. “Dat wij dit gaan leveren staat vast, nu nog ons best doen om te zorgen dat dit een heel groot speelhuis gaat worden”, aldus één van de leden van JKZ.

De Zaanse Zwem Challenge ontvangt geen subsidie van de overheid en is daardoor afhankelijk van donaties, giften en sponsoring door particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen geheel belangeloos een gift doen of zij kunnen een tegenprestatie vragen. In het laatste geval spreken we van sponsoring. Bedrijven steken veel meer geld in sponsoring dan in giften. Er wordt vooral gegeven uit maatschappelijke betrokkenheid. Fiscaal is sponsoring het meest interessant, omdat sponsorbedragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn en omdat bedrijven het belangrijk vinden dat het publiek ziet dat het bedrijf betrokken is bij het maatschappelijk welzijn. De steun aan De Zaanse Zwem Challenge kan daarnaast de betrokkenheid van de werknemers bij het bedrijf vergroten door het sociale karakter van sponsoring en het evenement zelf.

Naast het vergroten van uw naamsbekendheid door alle uitlatingen in de vooraankondigingen en op het evenement zelf, kunt u als sponsor ook gebruik maken van onze uitstekende VIP-faciliteiten en heeft u de unieke gelegenheid om uw relaties hiervoor uit te nodigen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: aan de ene kant kunnen we door sponsoring een uniek evenement neerzetten met opbrengst voor het goede doel en aan de andere kant levert de sponsoring u naamsbekendheid op. Wij komen dit graag persoonlijk toelichten.

Hiernaast en onder deze link vind u de sponsormogelijkheden voor De Zaanse Zwem Challenge. Wenst u een specifieke afstemming van uw sponsoractiviteiten en uw reclame-uitingen, neem dan contact op met de leden van de commissie Evenementen van de Junior Kamer Zaanstreek.

 

Inschrijven Zaanse Zwem Challenge

Ook meedoen met dit fantastische event?

Schrijf je dan in via HOPA sports

 

Organisatie JKZ

JKZ is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende jonge mensen. Deze is opgericht in 1957 en is daarmee de oudste en een van de weinige uitsluitend mannenkamers van Nederland. De Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van de Junior Chamber International (JCI): een wereldwijde organisatie die dezelfde doelstelling nastreeft.

Ben jij die ondernemer en bruggenbouwer tussen 25 en 40 jaar? Steek je graag de handen uit de mouwen voor een goed doel en leer jij graag door met anderen samen te werken? Meld je dan aan via info@jkz.nl.