JUNIOR KAMER ZAANSTREEK ZET ZICH OOK DIT JAAR IN!

Business Boxing Zaanstad

In vier maanden tijd trainen om gewapend met een perfecte uppercut je tegenstander de ring uit te boksen. Op 13 april toveren we Topsportcentrum de Koog voor een twee keer om tot een professionele boksarena. Een combinatie van spectaculaire bokspartijen en een stijlvol gala avond waar het allemaal draait om 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel.

AANKOMEND EVENT

Waar en wanneer

13 april 2024
ntb
Topsportcentrum De Koog
Het evenement

Het evenement

Dit jaar gaat de opbrengst van Business Boxing Zaanstad naar de Zaanse stichting Hee6

De Zaanse stichting Hee 6 is genoemd naar het buurtschap Hee op Terschelling. Daar bezit deze stichting een recreatieterrein van ca. 5200 m2. Het terrein is bedoeld voor het verblijf van Zaanse basisschoolkinderen uit de hoogste klassen. Zij brengen hier hun jaarlijkse schoolreis door. Voor de meesten is het verblijf in hun laatste schooljaar op deze unieke plek een eerste kennismaking met de waddeneilanden en een onvergetelijke herinnering. Een herinnering die zonder de steun van serviceclubs zoals Junior Kamer Zaanstreek niet mogelijk is. 

Uw bijdrage helpt

Organisatie JKZ

JKZ is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende jonge mensen. Deze is opgericht in 1957 en is daarmee de oudste en een van de weinige uitsluitend mannenkamers van Nederland. De Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van de Junior Chamber International (JCI): een wereldwijde organisatie die dezelfde doelstelling nastreeft.

Ben jij die ondernemer en bruggenbouwer tussen 25 en 40 jaar? Steek je graag de handen uit de mouwen voor een goed doel en leer jij graag door met anderen samen te werken? Meld je dan aan via info@jkz.nl.