Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Zaanstad

JKZ presenteert goede doel op 14 januari 2020

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst die plaatsvindt op dinsdag 14 januari 2020 in het Zaantheater. Deze wordt door JKZ mede georganiseerd en hier zal JKZ het goede doel voor 2019-2020 bekend maken.

Inwoners, ondernemers, woningcorporaties, sportverenigingen, zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties; samen maken ze Zaanstad. De gemeente Zaanstad heeft daarom met de Junior Kamer Zaanstreek, Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland en ZaanLinQ de handen ineen geslagen om de nieuwjaarsbijeenkomst voor heel Zaanstad te organiseren. Een nieuwjaarsbijeenkomst waarin we het bondgenootschap in onze gemeente vieren.

Deze bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken en te proosten op 2020.

Programma

15.30

uur

 

Inloop in de foyer van het Zaantheater

16.30

uur

 

Plenair programma in de grote zaal onder leiding van Juvat Westendorp

     

Burgemeester Jan Hamming houdt een nieuwjaarsspeech en de Zaanse cabaretier Rayen Panday zal zijn kijk op Zaanstad op zijn eigen wijze naar voren brengen

17.15

uur

 

Mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

19.00

uur

 

Einde nieuwjaarsbijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst zal ook aandacht zijn voor de activiteiten die de Junior Kamer Zaanstreek in 2020 organiseert rond het thema ‘Jongeren en Eenzaamheid’.

Aanmelden
Wij stellen het zeer op prijs als u zich voor 2 januari 2020 aanmeldt via deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad via uitnodigingkabinet@zaanstad.nl.

 

Graag tot ziens op dinsdag 14 januari 2020, in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3 te Zaandam.

Met vriendelijke groet,
Namens het gemeentebestuur van Zaanstad, Junior Kamer Zaanstreek, Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland en ZaanLinQ.

Terug naar overzicht