Nat pak of bellen voor het goede doel

Fiets 'm ter Zaan

Afgelopen zaterdag was het 'Fiets 'm Ter Zaan' en het muziekprogramma van RADIONL. Deelnemers legden over de smalle balk een parcours in de Voorzaan af met aansluitend een muziekfeest op de Burcht in Zaandam. RADIONL was de hele dag en avond aanwezig voor de presentatie en diverse live optredens.

Junior Kamer Zaanstreek: Spektakel voor Het Vergeten Kind!

Gebaseerd op het legendarische tv-programma Te land, ter zee en in de lucht zal ditmaal de Zaan het decor zijn van een spectaculair evenement voor zowel particulieren als bedrijven om geld op te halen voor het goede doel. Met het spelonderdeel ‘Fiets ‘m ter Zaan’ zullen deelnemers over een smalle balk een parcours afleggen in de Zaan met aansluitend een groots muziekfeest. Het gratis evenement zal op 2 juli vanaf 15:00 uur tot middernacht plaatsvinden op de Burcht in het centrum van Zaandam. De locatie op en rondom de Burcht zal voor één dag worden omgetoverd in een gezellig terrein met een geweldig parcours. In samenwerking met RADIONL zullen er diverse Nederlandse topartiesten live optreden en wordt het evenement afgesloten met een DJ. Met publiek op de wal, entertainment op het water, kinderkermis en VIP’s met een exclusief programma en Nederlandse artiesten, is er voor elk wat wils!

Gratis evenement voor het goede doel: Het Vergeten Kind
Al jarenlang zorgt de Junior Kamer Zaanstreek, door het organiseren van evenementen, voor donaties aan een scala van goede doelen. Enkele voorbeelden zijn: een speeltuin in het Zaans Medisch Centrum, een paard voor Manege De Blijde Ruiters, en financiële bijdragen aan De Voedselbank, de Poelboerderij, Stichting Doe een Wens en de Kledingbank. Ook dit jaar gaat de opbrengst van het evenement naar een goed doel. Dit jaar wordt Het Vergeten Kind ondersteund. Deze stichting zet zich in voor 38.000 kinderen die noodgedwongen niet thuis kunnen wonen. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvanglocaties met minimale speelmogelijkheden en specialistische begeleiding.
Junior Kamer Zaanstreek

Te land, ter Zaan en in de lucht wordt door Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek georganiseerd. Zij wil met het evenement een spektakel in de Zaan neerzetten en tevens een positieve bijdrage leveren aan het goede doel. Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van één van de grootste netwerken ter wereld met als voornaamste doel de persoonlijke ontwikkeling van haar leden en bijdragen aan positieve veranderingen in de maatschappij. Junior Kamer Zaanstreek onderscheidt zich voorts door de aard en omvang van de projecten die jaarlijks tot stand worden gebracht. Zij organiseert jaarlijks evenementen, die hetzij als businessevenement, hetzij als publieksevenement zijn bedoeld om geld voor het goede doel op te halen.

Oproep aan ondernemers
Te land, ter Zaan en in de lucht is volledig afhankelijk van giften en sponsoring van particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen zich hiermee op een positieve manier profileren in de regio en het goede doel steunen. Fiscaal is sponsoring interessant omdat sponsorbijdragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn. Naast het vergroten van uw naamsbekendheid door alle uitlatingen en reclame rondom het evenement, kunt u als sponsor ook gebruik maken van de uitstekende VIP-faciliteiten en heeft u de unieke gelegenheid om uw relaties hiervoor uit te nodigen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: aan de ene kant kunnen we door uw sponsoring een bijdrage leveren aan het goede doel en aan de andere kant levert de sponsoring uw bedrijf naamsbekendheid op.

Terug naar overzicht