JUNIOR KAMER ZAANSTREEK ZET ZICH OOK DIT JAAR IN!

Zaanse Zwem Challenge 2019

Geïnspireerd door de diverse populaire open water zwemwedstrijden van de afgelopen periode zal ditmaal de Zaanse Schans het decor zijn van een nieuw spectaculair evenement voor zowel particulieren als bedrijven, de Zaanse Zwem Challenge.

Het evenement zal plaatsvinden op zondag 30 juni in de Zaan voor de Zaanse Schans. De locatie rondom de Zaanse molens zal voor één dag worden omgetoverd in een gezellig terrein met een geweldig zwemparcours in de Zaan. Dit zal, tezamen met uiteenlopend entertainment, eten en drinken, zorgen voor een unieke gezellige sfeer. Met publiek op de wal, 600 deelnemers in het water en VIPs met een exclusief programma, is er voor elk wat wils! Wil je meer informatie over dit event? Klik dan hier! Heb jij je al ingeschreven en wil je meer weten over de dag zelf? hier vind je meer informatie.
Zwemmen met jouw collega's voor het goede doel

Zwemmen met jouw collega's voor het goede doel

Business teams

Het inschrijfgeld voor de Zaanse Zwem Challenge bedraagt voor een (business) team € 450,- excl. btw (maximaal 4 personen). Business teams kunnen zich eveneens via Hopasport inschrijven in Run 4, groep 2, welke zal starten omstreeks 16:05.

Elke deelnemer uit het businessteam ontvangt dezelfde zaken als een individuele deelnemer. Daarnaast ontvangt elk businessteam:

  • De teamfoto met het logo van het bedrijf, deze zal worden getoond op LED schermen;
  • 2x VIP kaarten (Wanneer een bedrijventeam € 300,- aan donaties weet binnen te halen (zie hieronder) dan krijgen zij 2 extra VIP kaarten)
  • Vermelding via de social media kanalen;
  • Mogelijkheid om iets in goodiebag te stoppen;
  • Logo uiting op de website.
Schrijf je hier in via Hopa Sports